05.10.2007

På plass i Bangkok!

Etter 12 timer flytur fra Stavanger ankom vi (Thailand og Laos teamet) i går Bangkok! Klokken var her ca. 1 på dagen,mens den i norsk tid var ca. 7,så vi var veldig trøtte!
Vi ble hentet av Joke,som er vår Thai-kontaktperson og Dag. Ute var det 31 grader og klamt!
Vi dro til Dag hvor vi spiste Thaimat (som var av det mildeste slaget,men veldig sterkt for oss!) og fikk slappet litt av og fikk sagt hadet til Laos-teamet som skulle reise videre den kvelden..:(
Så ble vi kjørt til hotellet vårt hvor jeg stupte i senga,som desverre var veldig hard,men den dugde absloutt til sitt bruk!
På kvelden gikk vi til et kjøpesenter som heter Lotus(vestlig inspirert!) ). Der handlet vi i norsk stil; Brød,ost og eplejucie. Ikke helt fortrolig med det fremmede enda som dere kanskje forstår:)
Folkene her borte er fine og smilende og vi føler oss godt mottat! I dag har vi vært på omvisning på NMS sitt kontor og spist lunch med Joke og kona hans. I morgen skal vi bort dit igjen på en bryllupssermoni,det gleder vi oss til!
Ellers kryr det av løshunder her borte,og i trafikken finnes ingen regler! Når vi går forbi thaier på gata ser de på oss og smiler overrasket og det ser ut som de tenker:"never seen before"...
Og hver gang vi prøver å si en av frasene vi har lært på thai begynner de å le.Ikke et veldig godt tegn for språkkunnskapene våre..!
Dette var en liten oppdatering om hvordan tilstanden er til nå,og jeg må ærlig si at til tross for problemer med språkuttale og sterk mat klarer vi oss veldig godt!

2 kommentarer:

Eirik sa...

hehe! kommer nok te aa vare hardbarka paa thaimaten etterhvert, tror du ikke? :) ellers takk for koselig email, og haaper du er flink til aa oppdatere bloggen saa vi andre kan folge med va som skjer!
var i babtistkirke i dag, og det var SJEF :D
peace and love

Anonym sa...

Lise mi!!=)
Så kjekt at du blogge turen din!! Blogg flitti, for her e ei me ein ikkje alt for spennande kverdag.. Jo, litt, men min e norsk å din e thaisk, så;o)

I LOVE YOU TE QIERO