08.10.2007

På mandag dro vi med Joke og kona hans til Home of Praise og Immanuelhjemmet,dagsenterene vi skal jobbe på i Bangkok.

Ungene der er fra 0,5-6 år,og helt nydelige! Home of Praise lå midt i slummen. Vi kjørte gjennom den et stykke før vi kom frem,og det var sterkt å se hvordan de lever. Overalt var det skrot og ting som vi for lenge siden ville hevet. Løshunder og svarte griser gikk om hverandre,mellom de slitte hyttene folkene lever i.

Immanuelhjemmet ligger et stykke unna slummen. Der har de omtrent samme opplegg som på Home of Praise. På ettermiddagen har de undervisning for de litt større barna i bla. engelsk og musikk . Dette er et godt tilbud for de da de får øvet seg på sin uttale i engelsk (som gjennomsnittlig er veldig dårlig) og en del lærer seg å spille instrument.
På daghjemmene er det program for ungene hverdager fra 07.30 til ca. kl 16. Der leker de, får engelskundervisning , spiser og har aktiviteter.

Barna var veldig kontaktsøkende. De kom fort bort til oss og satte seg på fanget og ble veldig fasinert da vi tok bilde av de og stilte villig opp som modeller!

Daghjemmene er til for å gi et tilbud til barn som ikke har så mye å fylle dagene sine med. De som jobber der er thaier og norsker.De er med på å gjøre barnas hverdag bedre og mer meningsfull!

Ingen kommentarer: