03.01.2008

GODT NYTTÅR til alle!

Vil bare skrive litt nå, og si at jeg har hatt ei veldig fin jul -til tross for at den ikke ble feiret i Norge sammen med min kjære familie...
Julaften ble i år (ok da, i fjor..) feiret i Bangkok. Vi var nesten 20 personer som feiret i lag, og vertene (2 misjonærefamilier) disket opp med masse god mat og alle elementer som gir julestemning -"tre nøtter til Askepott", småkaker, mandariner og appelsiner, riskrem, juletre, julepynt og lys, og alle gode ting! En koselig og minnerik kveld.
Vi har nå feriert ved Kambodsjas kyst i ei uke. Der har vi for det meste slikket sol, badet, lest og spist. Veldig avslappende. For øyeblikket er vi i Phnom Penh, her skal vi ordne med visum for de neste tre månedene i Thailand. Det ser ut til at visumet lar seg vente på litt lenger enn vi hadde forventet, men da får vi jo tid til å utforske byen litt bedre:-)

Håper alle dere der hjemme har hatt ei fin jul, og har fått en god begynnelse på det nye året!
Dere må fortsette å følge med på bloggen min, for snart kommer jeg med et oppfølgerinnlegg som inneholder masse kjekke bilder!:-) See you!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt Nyttår! :)

Anonym sa...

hei lise! koss går d m dæg? Godt nyttår forresten=) virke egentle så du trivs godt i østen=) men kor ti kjæme du egentle heim igjen? Glede mæg=) He du forresten fått m dæg at renate å trond fekk ei herlige jenta 18 desember?=) tenkte du måtte veda d viss ikkje:D Kos dæg møje viare, så snakkes me=) Glae i dæg snuppa=) klemm frå ingeborg=)